Mynfra Academy komt met BISL Foundation Klassikaal

Mynfra Academy komt met BISL Foundation Klassikaal

Bisl is een begrippenkader voor Functioneel Beheer. Business Information Services Library is een raamwerk voor het uitvoeren van functioneel beheer en informatiemanagement.

BiSL Model is een best pratice die ontworpen is sinds 2005, beheerd door de ASL BiSL Foundation. BiSL zich op de gebruikersorganisaties (Vraag zijde). In deze raamwerk leert men een referentiekader hoe een gebruikersorganisatie ervoor kan zorgen dat informatievoorziening adequaat werkt, hoe men de behoefte in het bedrijfsproces vertaalt naar ICT-oplossingen.

Het BiSL kader bevat 23 taken op richtinggevend, sturend en uitvoerend niveau, waarmee men invulling kan geven aan functioneel beheer en informatiemanagement binnen een organisatie.

Trainingscursussen

Neem contact op met een van de Mynfra medewerkers wanneer u zich wilt inschrijven voor een BiSL opleiding en examen. Wij bieden onze cursussen aan met geaccrediteerde trainers en docenten. Mynfra Academy werkt met een BISL cursus materiaal die aan alle kwaliteitsnormen voldoet. Tijdens de training worden ook enkele oefenexamens behandeld als voorbereiding op het examen.

Waarom Mynfra Academy?

Mynfra Academy geeft op maat trainingen en denkt met u mee over eventuele verbeteringen. Mynfra houdt zich jarenlang bezig met het inrichten en/of onderhouden van de behoefte rondom informatievoorziening en/of functioneel beheer daarom kan men de praktijk en de theorie goed op elkaar afstemmen in de aangeboden trainingen.

Aanbod

De cursus wordt op verschillende locaties in Nederland georganiseerd. Er zijn trainingen, die overdag verzorgd worden, maar ook middag-avond en avondtrainingen. Cursisten kunnen, indien men dat wenst, de cursus afsluiten met het BiSL Foundation Examen. Voor de Prijzen & cursusdata BiSL Foundation neem contact op met info@mynfra.nl

Categories: Actueel, Mynfra Academy

Tags: , , , , ,