Mynfra ERP

All in one Mynfra suite

Mynfra ERP is een complete business software in de cloud waar men ‘all-in-one’ heeft. De geïntegreerde Mynfra suite is ontworpen om de kosten in de administratie- en controlesystemen terug te dringen of te voorkomen. Hierdoor kunnen ondernemingen zich concentreren op het leveren van zijn corebusiness. Het leveren van de oplossing via de Cloud stelt het management en medewerkers in staat om informatie van de activiteiten te delen en te beheren, ongeacht de locatie, waardoor zij efficiënt en concurrerender worden .

Voordelen van Mynfra ERP

  • Mynfra is een ERP software met alle oplossingen in een pakket. De oplossingen variëren van Timesheet management tot Accounting & Finance, van Project Management , CRM tot aan HRM & Payroll.
  • Het is een Cloud Oplossing – Uw gegevens worden opgeslagen op onze cloud servers waardoor u vanaf elke locatie toegang heeft en veel geld bespaart op installatiekosten
  • Google Apps Integratie – Meld je aan met je Google-account en synchroniseren uw contacten, agenda met Mynfra ERP
  • Microsoft Office Plugin – Indien u Word, Excel of Outlook kunt u deze koppelen met Mynfra ERP
  • Mobiel Toegang – Onze gratis Android en IOS-apps zijn snel te downloaden voor iedereen

Categories: Actueel, Business Consultancy, Cloud, Mynfra ERP

Tags: , , , , , , ,

Reageer

Ne alii vide vis, populo oportere definitiones ne nec, ad ullum bonorum vel. Ceteros conceptam sit an, quando consulatu voluptatibus mea ei. Ignota adipiscing scriptorem has ex, eam et dicant melius temporibus, cu dicant delicata recteque mei. Usu epicuri volutpat quaerendum ne, ius affert lucilius te.