Over ons

Oplossingen

Mynfra is een onderneming die oplossingen bedenkt, ontwerpt, implementeert en evalueert om de interactie tussen de menselijk handelen en de geautomatiseerde processen optimaal te laten functioneren. Onze expertise bestaat voornamelijk uit oplossingen bedenken en uitvoeren voor mkb en enterprise organisaties die informatiestromen en organisatieprocessen beter op elkaar willen afstemmen.

Rust & Focus

Deze diensten worden in de vorm van business consultancy, (interim) project management, technisch en functioneel beheer en trainingen & opleidingen aangeboden. Wij hebben jarenlange ervaring binnen verschillende (middel) grote organisaties en gaan pragmatisch, proactief en resultaatgericht aan de slag. Mynfra zorgt voor meer rust en focus voor uw organisatie

Maak kennis met onze team

SAP ABAP Consultants

SAPUI5 Consultants

 

SAP Logistical(PP/MM/WM LES) Consultants

 

SAP SD/MM/CS/PM Consultant

 

SAP BW BI (S4 HANA) Consultants

 

SAP NETWEAVER ARCHITECT(including S4 HANA)

 

Business Consultant

Mobile expert

Functionele business consultants hebben onder andere jarenlang ervaring financieel en logistiek ICT domein.

Senior Software Engineer

Agile Expert

Onze Software engineers hebben jarenlange ervaring met Java, PHP, C/C++, C# en met het opstellen van een functioneel ontwerp, Technisch ontwerp op gebied van embedded software en affiniteit met de laatste stand der techniek en hardware.

Webdeveloper

App expert

Senior developer met gedegen kennis van Java, jQuery, PHP, HTML5 en CSS3

E-commerce specialist

marketing expert

Onze E-commerce specialisten geven richting en invulling aan de doorontwikkeling van de webshop, websites en E-commerce activiteiten.

Project manager

Scrummaster

Onze Projectmanagers hebben jarenlange ervaring in scheidslijn van ICT en Bank, Verzekeringen, Logistiek, Overheid en Retail. Hierin heeft men talrijke projecten met succes afgerond waarbij men een brug slaat tussen opdrachtgever en techniek.

Database specialist

Expert in Databaseontwerp en -optimalisatie

Wij hebben database experts met gedegen ervaring in verschillende databases onder andere in SQL. Onze database specialisten zijn in staat om technische data vraagstukken te vertalen naar een concrete  en toegankelijke vraagstukken.